Alles over mijn Cryptobeleving & Tips

Waar gaat het over?

 

Simpele uitleg over cryptocurrency

Door de veranderende wereld en niet zo rooskleurige situatie bij de banken, komen steeds meer mensen mij vragen of ik ze wil helpen bij het opbouwen van een Cryptocurrency portfolio.

Ik handel namelijk zelf al 10 jaar in cryptocurrency en mag wel zeggen dat ik er iets vanaf weet…

Cryptotraining?

Ik doe het puur voor mezelf, heb een eigen systeempje erop los gelaten ondertussen en ik heb er ook veel plezier in.  Zeker als ik even alleen met cijfertjes en statistieken die niet terugpraten de dag door wil brengen. Echter, ik voel niet de behoefte om zelf een cursus in elkaar te draaien. Zeker niet gezien het feit dat er een aantal echt goede trainingen op de markt zijn waar ik echt niet boven uit stijg. Die jongens ademen, eten, drinken en slapen crypto, dus wat zou ik daar beter in doen? Hoogst waarschijnlijk juist stukken minder…

De digitale appel

In deze aflevering leg ik je wel in Jip & Janneke taal uit wat crypto is en hoe het werkt. Ik doe dit aan de hand van de vertaling van het artikel ’Explain Bitcoin Like I’m 5’ van Nick Custodio, die ik in 2016 op Budget Diva Magazine had staan. Het blijft een mooie uitleg en daarom heb ik besloten om hem vandaag in deze aflevering aan jou te vertellen.

Ook geef ik je wat tips waar je op moet letten en welke basiscursus op dit moment de beste is

Links in de aflevering:

Basis cursus Alles over Crypto

50+ Ervaring

Email:  emmy@50pluservaring.nl

 

Maak er weer een mooie dag van!

Maak er weer een mooie dag van,